He aha ka pōmaikaʻi e loaʻa iā mākou mai nā lako keiki DIY?


Me 13 mau makahiki ʻike i ka ʻoihana lako keiki, e noʻonoʻo mau kā mākou hui e pili ana i ka hana ʻana i nā huahana i ʻoi aku ka hōʻoluʻolu, olakino i nā keiki, akā lawe pū kekahi i nā mea pāʻani, hiki ke hana no nā keiki a me ka ʻohana.

ʻO ka mana DIY mua ka upholstery stool sofa sets, hiki i nā keiki ke hoʻāʻo e neʻe iā lākou, e hui pū me nā mākua a i ʻole nā ​​​​hoaaloha.Hana mākou i ka noho me ke kumu lāʻau i loko, ua ʻōwili ʻia me ka ʻūhā a puni a uhi ʻia me ka ʻili faux eco-friendly.Maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe a me ke kākoʻo maikaʻi no ka noho ʻana.

1 (2)

 

I ka makahiki 2020, ua hana mākou i kahi moʻo hou o nā mea hana lāʻau DIY, me kahi ʻano akamai ʻaʻole pono nā wili.ʻOi aku ka palekana a me ka maʻalahi o ka hui ʻana, hiki i nā keiki ke hana iā lākou iho.

ʻO ka hoʻolālā maʻalahi ka pahu waihona, ka nui o nā papa 5pcs me ka hoʻolālā lock slat, hiki iā ʻoe ke kau i kahi hoʻolālā paʻi a i ʻole inoa inoa.

1 (3)

 

ʻO ka hoʻolālā hoʻonui ka pahu pahu cube, maikaʻi ia no ke kula kula, home, lumi moe keiki, ma nā wahi āpau e waiho ai i nā puke, nā ʻeke, nā mea pāʻani, nā mea hana ... ect.EPCA plywood me ka lāʻau veneer a me ka uhi ʻana me nā kala like ʻole e like me kou makemake.Hoʻopili ʻia nā ʻaoʻao āpau a uhi ʻia, He mea hoʻonani maikaʻi loa ia a pono e hoʻomaʻemaʻe i ka lumi.

1 (1) 

He ʻuʻuku loa ka pūʻolo a mālama i nā ukana he nui no ka hoʻouna ʻana.

Hiki i nā keiki ke hōʻuluʻulu i kēia mau huahana me nā mākua, ʻaʻole wale ka hoʻomaikaʻi ʻana i ko lākou hiki ke hana, lawe pū kekahi i ka leʻaleʻa i ka ʻohana.

Manaʻo paha ʻoe he mea pono a akamai hoʻi?


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-28-2020