No nā moena o nā keiki, ua lawa kēia.

ʻAʻole hiki ke hoʻokaʻawale ʻia ka ulu ʻana o kēlā me kēia keiki mai kahi moena ʻoluʻolu, inā he moena i ka wā hānau hou a i ʻole kahi moena o nā keiki i ka wā kamaliʻi, pono ia no nā keiki.ʻAʻole pili wale i ka ulu a me ka ulu ʻana o nā iwi o nā keiki, akā pili pū kekahi i ka ulu olakino o nā keiki, no laila pono mākou e nānā nui i ke koho ʻana i nā moena o nā keiki.
Pono mākou e ho'āʻo e pale aku i ke ʻano o nā ʻaoʻao a me nā kihi i ka wā e kūʻai ai, a ʻo nā kihi o ka moena o nā keiki he mau arcs, pono e maʻalahi i ka hoʻopā ʻana, a ʻaʻole hiki ke loaʻa i nā ʻoi ʻoi, i ʻole e lawe mai i ka pōʻino i nā keiki.Eia kekahi, ʻeleu nā keiki ma ke ʻano a makemake e lele i luna a i lalo ma luna o kahi moena, no laila e paʻa a ikaika ke ʻano holoʻokoʻa o ka moena o nā keiki, a ʻaʻohe manaʻo o ka haʻalulu.
ʻIke mau nā mākua i ke koho ʻana i kahi moena o nā keiki e kūpono i ke kiʻekiʻe o kā lākou keiki, akā ʻo ka nui o ka moena o nā keiki ʻaʻole ia wale nō e pili ana i ka lōʻihi, ka laulā a me ke kiʻekiʻe, akā he nui nā ʻano ʻē aʻe a nā mākua e nānā ai.
ʻO ka mea mua, ʻo ke kiʻekiʻe o ka papa moe mai ka lepo o ka moena o nā keiki, pono e hoʻolohe i ka ʻoiaʻiʻo no nā keiki ma waena o nā makahiki 3-6, inā ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ka papa moe mai ka honua. kiʻekiʻe, paʻakikī i ke keiki ke piʻi i luna.No laila, no nā keiki i ka makahiki o 3-6 mau makahiki, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kiʻekiʻe o ka papa moe ma 30-40 cm.
ʻO kahi laʻana, ʻo kā mākou moena keiki penguin he mau papa haʻahaʻa mai ka papahele a he haʻahaʻa loa.
SF-1266 (4)
ʻO ke ʻano kiʻi kiʻi nani loa, waiho ʻia i loko o ke keʻena moe, lumi o nā keiki, ke keʻena kindergarten he mea hoʻonani nui maikaʻi, nani a paʻa.He poepoe ka papa poo me ke kihi ole, ina paha e paani ana ka pepe i ke poo, aole pono e makau, a o na mea a makou e hoohana ai, aole ia e hookuu i ka formaldehyde, i oi aku ke ola kino a me ke kaiapuni. ola kino o ke keiki.No laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana me ka hilinaʻi.Hiki iā mākou ke hoʻonohonoho i ke ʻano no ʻoe.



Ka manawa hoʻouna: Dec-13-2023