Hoʻopaʻa ʻia no ka mālama pono ʻana o nā ʻōpio a me nā keiki

Mai holoi i nā lako o nā keiki me ka wai kopa a i ʻole ka wai maʻemaʻe

No ka mea, ʻaʻole hiki i ke kopa ke wehe pono i ka lepo i hōʻiliʻili ʻia ma luna o ka ʻili o nā lako o nā keiki, ʻaʻole hoʻi e hiki ke hoʻoneʻe i nā ʻāpana one ma mua o ka poli ʻana.ʻO ka Mildew a i ʻole ka deformation kūloko e pōkole ke ola lawelawe.

Mai hoʻohana i ka lole koʻikoʻi a i ʻole nā ​​lole kahiko e like me ka lole

I ka holoi ʻana i nā lako o nā keiki liʻiliʻi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ke kāwele, ka lole pulupulu, ka lole pulupulu a i ʻole ka lole flannel.ʻO ka lole koʻikoʻi a i ʻole ka lole me nā wēlau milo, nā pihi paʻi, nā humuhumu, a me nā pihi e huki ai i nā lako o nā keiki, pono e pale ʻia.

Mai holoi i ka ʻōpio a me nā lako o nā keiki me kahi lole maloʻo

No ka mea i haku ʻia ka lepo me nā fiber, one, etc., nui nā mea kūʻai aku e holoi i ka ʻili o nā lako o nā keiki me kahi lole maloʻo, kahi e waiho ai kēia mau ʻāpana maikaʻi i nā ʻōpala liʻiliʻi ma ka ʻili o nā lako o nā keiki.

E pale i ka hoʻohana pono ʻole ʻana i nā huahana wax

I mea e ʻālohilohi ai nā lako o nā keiki, ua hoʻohana pono kekahi poʻe i nā huahana wax ma luna o nā lako o nā keiki, a i ʻole hoʻohana pono ʻole i ka ʻaila wax no nā lako o nā keiki, i mea e ʻike ʻia ai nā lako o nā keiki i ka noe a me ke kiko.I mea e pale aku ai i na lako o na keiki a me na keiki mai ka lilo ana o kona olinolino maoli no ka hoomaemae pono ole ana a me ka malama ana i na hana, e aho e holoi me ka lole i hookomoia iloko o ka hoomaemae ana i ka pulupulu e pale aku ai i ka hakihaki a malama i ka olinolino maoli o ka opiopio. lako keiki .


Ka manawa hoʻouna: Apr-24-2023