Pehea e koho ai i kahi sofa no nā keiki

1. Ke ano o kasofa keikiʻOiaʻiʻo ma muli o ka noʻonoʻo o nā keiki, ka hapa nui o nā kiʻi paʻi kiʻi, me nā loli kala waiwai.ʻO nā sofa o ia mau keiki he mea hana a kū hoʻokahi i ke ʻano, hiki ke hoʻoulu i ka noʻonoʻo a me ka noʻonoʻo o nā keiki, a kōkua i ka noʻonoʻo a me ke kino o nā keiki.ulu olakino.

2. Pono nā mea o ka sofa o nā keiki i nā mea pili i ke kaiapuni i mea ʻole i nā keiki mai waho a i loko, e pili ana i ka lepili o ka sofa.Mai koho i nā huahana Sanwu.ʻO ka kohoʻana o ka lole he palupalu a elastic, aʻo ka lole ka mea maikaʻi loa.No ka mea, ʻoi aku ka ʻoluʻolu a me ka maʻalahi o ka mālama ʻana i ka palupalu o ka ʻili ma mua o ka sofa ʻili.Pono e paʻa ka padding i loko o ka sofa, hiki iā ʻoe ke paʻi i ka ʻili o ka sofa me kou lima, a kūpono ke lele koke.

3. Pono ke kiʻekiʻe o ka sofa o nā keiki i nā kūlana kiʻekiʻe o nā keiki.

4. ʻOi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i kahi sofa o nā keiki me nā lima lima, kahi e kūpono ai i ka ʻoluʻolu a me ka palekana o ka holo ʻana o nā keiki.

5. Pono e uhi ʻia ka ʻili o waho me ka elastic filler ma ka ʻili lole.Mai hoʻohana i nā hale i kūkulu ʻia e like me nā pūnāwai.ʻO nā pūnāwai a me nā ʻāpana ʻē aʻe i hoʻohana mau ʻia i nā sofa makua he mea pōʻino paha ia i nā keiki i nā sofas o nā keiki.

Nā hiʻohiʻona osofa keiki

1. ʻO ka sofa o nā keiki kekahi o nā lako pale kaiapuni.ʻO nā mea kōkua o nā lako pale kaiapuni e mālama i ka ikehu, pollution-free a maʻalahi e hana hou.ʻO ka hoʻolālā ʻana o nā huahana meaʻai e pili ana i ke kaiapuni e like me nā loina ergonomic, hōʻemi i nā hana redundant, ʻaʻole e hoʻopilikia a hōʻeha i ke kino o ke kanaka ma lalo o nā kūlana hoʻohana maʻamau.I ka hoʻolālā ʻana a me ke kaʻina hana o nā lako pili kaiapuni, pono e hoʻolōʻihi ʻia ke ola o ka huahana e like me ka hiki ke hana i nā lako i ʻoi aku ka lōʻihi, a laila e hōʻemi i ka hoʻohana ʻana i ka ikehu i ka hana hou ʻana.ʻAʻole pono nā lako o nā keiki i ka mālama ʻana i ke kaiapuni o ke ʻano, akā e hoʻolohe pū i ke olakino psychological o nā keiki.

2. Sofa keikihe lako no ka hoonaauao keiki.I kēia mau makahiki i hala iho nei, ʻoiai ua komo ʻo Kina i ke kahua honua mai nā ʻano ʻano like ʻole e like me ka politika, ka hoʻokele waiwai a me nā haʻuki, ʻo ka hoʻokūkū ma waena o nā ʻāina ʻē a me Kina ma nā ʻano ʻano like ʻole e ʻoi aku ka ikaika a me ka huhū.ʻO ke kumu o kēia mau hoʻokūkū ka hoʻokūkū o nā talena, ʻo ia hoʻi, ka hoʻokūkū o ka hoʻomaʻamaʻa limahana, hoʻonaʻauao, hoʻomaʻamaʻa a hoʻohana.No laila, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o nā koi o nā mākua no kā lākou mau keiki, a ke nānā nui nei lākou i ka ulu ʻana o ka noʻonoʻo o kā lākou mau keiki, me ka hoʻāʻo ʻana e hoʻoulu i kā lākou mau keiki i nā talena pono.Ma o nā lako hoʻonaʻauao o nā keiki me ka subconsciously e hoʻoikaika i ka noʻonoʻo o nā keiki, ka noʻonoʻo a me ka lima lima, i mea e hoʻomaikaʻi ai i ka ʻike hou o nā keiki.

3. He mea ma'alahi na'e ka nani.ʻO ka fashion kahi noho o ka ʻike.I ke au o ke ano ma na wahi a pau, he hana ko'iko'i ka hana i ka hooulu ana i ke kaiaulu.ʻO ka ʻimi ʻana o nā keiki i ke ʻano he ʻano o ka ulu ʻana o ka nohona.I kēia manawa, nui nā mea lole no nā mākua, a makemake pū nā keiki e loaʻa i kā lākou ʻano ponoʻī.Hoʻolaha mālie ʻia a makemake ʻia nā mea lole o nā keiki e nā keiki.Ke ulu nei nā lako o nā keiki i ke ʻano o nā keiki.


Ka manawa hoʻouna: Nov-01-2022